fbpx

U Instalogradu ćete pronaći kupaonicu koja zrači elegancijom i najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Vjerojatno vam gore navedeno zvuči kao mit, no uvjeravamo vas kako je itekako stvarnost. Aquaestil je hrvatski brend osnovan 1998. godine s jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme  kojem je cilj prepoznatljivost po kvalitetnim proizvodima i pristupačnoj cijeni za svakog kupca.

Više o Aquaestil brendu provjerite ovdje (poveznica za nove novosti ili službenu stranicu o nama).

5 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI AQUAESTIL

Tržište vrvi od brendova kojima je osnovna djelatnost proizvodnja i prodaja kupaonske opreme, ali malo tko to radi kao Aquaestil. Kao što i sam naziv kaže, hrvatski proizvođač ima svoj stil, ali prije svega vrhunsku kvalitetu.
10 godina jamstva
Aquaestil prije svega nudi povjerenje, što je bitno prilikom kupovine svega, a pogotovo ako se radi o uređenju doma. Proizvodi koji zrače elegancijom s 10 godina jamstva na sve akrilne proizvode prvi su znak kvalitete i stvaranja povjerenja.

Aquaestil je dobitnik Best buy award 2020/2021
Prema istraživanju kuće ICERTIAS čiji su sudionici većinom biti stanovnici Republike Hrvatke, isključivo osobe iz građevinske struke (privatni građevinski investitori, arhitekti, građevinski tehničari, građevinski inženjeri, građevinski radnici, operateri građevinskih mašina, građevinski nadzornici i ostali) te DIY (engl. Do it yourself, uradi sam pojedinci). Većina ispitanika odgovorila je Aquestil kada se govorilo o kvaliteti i cijeni.

Hrvatska kvaliteta

Aquaestil danas ima oko 500 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještene u Dugoj Resi, Ozlju, Generalskom Stolu i Našicama. Organizacija poduzeća vođena je primjenom certificiranog sustava kvalitete koje poduzeće posjeduje, a odnosi se na područje proizvodnje i prodaje kupaonskih kada te održavanja cijelokupnog poslovnog i tehnološkog sustava. Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dopadljiv dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike.

Inovativost

Posebno je bitno za istaknuti Aquestil odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište. Zahvaljujući njemu, hrvatski proizvođač uspijeva pronaći idealno rješenje i za najsloženije kupaonske konfiguracije uz pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.

Cijena

Sve Aquaestil proizvode možete pronaći u našim Instalograd Showroom   i Instalograd Outlet odjelima u sklopu Instalograd centra na adresi Slavonska avenija 11, 10000 Zagreb.

Za kompletnu ponudu potrebno je doći u Instagrad gdje možete dobiti sve odgovore, stručne savjete educiranih djelatnika uz mogućnost naručivanja proizvoda.