fbpx
  • Suvremeni dizajn
  • Gotovo nevidljivi u prostoru
  • Europska proizvodnja
  • Elegancija po krajnje povoljnoj cijeni

Danas je na našem tržištu prisutno više od deset proizvođača radijatora. Električni ili plinski, pločasti klasični radijatori ili aluminijski ili dizajnerski radijatori. Paleti proizvoda gotovo se ne nazire kraj, a svaki od njih ima istu funkciju zagrijati prostor i učiniti dom ugodnim mjestom za život, no zašto tu stati. Suvremeni radijatori osim osnovne funkcije trebali bi i estetski podići prostor u kojem se nalaze i tu nastupa Radson.

Naš cilj u Instalogradu je poboljšati kvalitetu življenja kupaca i stoga je Radson naš prvi izbor, a evo i zašto:

Dizajnirani sa stilom

Osnovna funkcija svakog radijatora je grijanje prostora. Razlika između drugih proizvođača i Radsona je ta što Radson to radi sa stilom. Njihovi dizajn radijatori savršeno će se uklopiti u svaki prostor i pritom ga ispuniti toplinom. Po potrebi će postati potpuno nevidljivi ili dio modernog interijera. Odluka je na vama.

EU proizvodnja uz 10 godina jamstva

Svi Radson radijatori proizvode se Belgiji, a proizvođač daje 10 godina jamstva protiv svih nedostataka u proizvodnji kada radijatori koriste u normalnim uvjetima i za sustav grijanja s toplom vodom.

Više od 50 godina iskustava

Radson radijatori proizvode se uz pomoć tehnologije koja uvijek prati trendove. O tome više govori i cilj tvrtke. Kvaliteta proizvoda ispred svega. Radson radijatori izrađuju se od visokokvalitetnog čelika te inovacijske tehnike zavarivanja uz precizne postupke ispitivanja valjanosti proizvoda. Završni korak čini KTL zaštita protiv hrđe i završno bojanje epoksidnim prahom.