fbpx
Akcija!

RADSON PARADA RADIJATOR 22-500-1500 2864W

2.328,75kn 1.307,50kn

Proizvodi po outlet cijenama se prodaju u viđenom stanju, slike proizvoda u stvarnnosti ne mora izgledati isto kao na fotografiji. Proizvodi se prodaju po principu viđeno-kupljeno i kao takvi nemaju garanciju.

SKU: 13245 Kategorije: ,

Opis

RADSON PARADA radijator (22-500-1500 2864W)

Radson radijatori predstavljaju savršenstvo dizajna i tehnologije, što je vidljivo čak i kod robusnog radijatora Parada. Cijevi polaznog i povratnog voda s ugrađenim tijelom ventila prikriveni su iza ravne prednje ploče Radson Parada radijatora.

Elegantna prednja ploča izvedena je u kombinaciji s gornjom rešetkom i finim završnim slojem boje. Parada predstavlja kvalitetu i eleganciju te se nameće kao idealno je rješenje za one koji traže radijator profinjenog dizajna.

Uz ravnu prednju ploču koja potpuno prekriva cijevi, Radson Parada radijator idealan je izbor za one koji vole minimalistički dizajn. Osim toga, dijagonalni tok ne samo da osigurava homogenu distribuciju topline, već i povećanu učinkovitost i fleksibilnost. Ovaj radijator može se koristiti u bilo kojoj situaciji, bez obzira na temperaturni režim i brzinu protoka.

Radson Parada u konačnici nudi maksimalnu fleksibilnost bilo za novogradnju ili rekonstrukciju, oku je ugodan te se može instalirati brzo i učinkovito.

Dimenzije: dubina 22 mm, širina 500 mm, visina 1520 mm.

Više na poveznici:

https://www.radson.com/hr/index.htm

Možda će vam se također svidjeti…

Nema proizvoda u košarici