fbpx
Akcija!

Bojler plinski VU INT 256 PLUS 25 kW

11.602,50kn 9.862,13kn

Rok isporuke 3-7 dana

bojler plinski za centralno grijanje

SKU: 16842 Kategorija:

Opis

Plinski kondenzacijski zidni kotao (bojler) – VAILLANT ecoTEC plus VU INT I 256/5-5 – 25 kW

Kondenzacijski uređaj za centralno grijanje.

VAILLANT ecoTEC plus VU INT I 256/5-5 – visoko kvalitetni kondenzacijski uređaji elegantnog dizajna, jednostavni za rukovanje.

„ELGA“ funkcija – konstantno nadziranje i kontroliranje procesa izgaranja. Kad je odstupanje veće od dozvoljenog, elektronika samostalno korigira dotok plina ili zraka i osigurava maksimalan stupanj učinkovitosti.

UREĐAJ KOJI ŠTEDI VAŠ NOVAC

Crpka A razreda energetske učinkovitosti se kontinuirano prilagođava potrebama sustava grijanja i na taj način smanjuje potrošnju električne energije sustava za čak 70%. Vaillant ecoTEC štedi Vaš novac i čuva okoliš.

EBUS VEZA – jednostavno povezuje sve dijelove sustava, sustavom je jednostavno upravljati, a ostavlja prostor i za proširenje sustava, ukoliko za to bude potrebe u budućnosti.

AQUA POWER PLUS SUSTAV – sustav koji daje 21% veći kapacitet pri stvaranju potrošne tople vode (PTV). Uređaj optimalnu količinu tople vode stvara s manjim učinkom VAILLANT uređaja, što donosi znatne uštede Vašem kućanstvu.

RASPON MODULACIJE – raspon između najvećeg i najmanjeg učinka VAILLANT uređaja. VAILLANT ecoTEC ima široki raspon modulacije. Raspon modulacije smanjuje i broj promjena u uključivanju i isključivanju uređaja, što doprinosi nižoj emisiji ugljika.

JEDNOSTAVAN ZA UGRAĐIVANJE – uređaj je zidni i zauzima manje mjesta od podnih uređaja. Može biti postavljen na bilo kojem mjestu u kući. VAILLANT ecoTEC je kompaktan, u jednom komadu sadrži sve potrebne komponente radi jednostavnijeg postavljanja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

• ENERGETSKA UČINKOVITOST: A
• VISINA: 720 mm
• ŠIRINA: 440 mm
• DUBINA: 338
• TEŽINA: 34.5 kg
• UŠTEDA NA POTROŠNJI PLINA
• UŠTEDA ELEKTRIČNE ENERGIJE
• MODULACIJSKO PODRUČJE: 20 do 100%

Dodatne informacije

Težina 34.5 kg
Brand

Nema proizvoda u košarici