fbpx

Akcija vrijedi do 31.12.2020. godine za jednokratna plaćanja i plaćanja do 12 rata beskamatno.

SAZNAJTE VIŠE O TECEONE

JOŠ TECE PROIZVODA

U Instalograd Showroomu imamo u ponudi još jedan, impresivan I povoljan TECE proizvod.
Radi se o elegantnom TECElux WC terminalu koji spaja moderan dizajn i najnovije tehnologije.
Saznajte više klikom na fotografiju ispod

TECE proizvode potražite na adresi Slavonska Avenija 11, Zagreb I kliknite ovdje.

TECEone –  WC s funkcijom bidea

Osvježavajuće drukčiji!

 

Osjetite potpuno osvježenje!

Poznat Vam je onaj dobar osjećaj koji se javlja neposredno nakon tuširanja. Kako bi bilo kada bi taj ugodan osjećaj mogli doživjeti i nakon odlaska na WC? Kada vas nježno pere blagi, topli mlaz vode i ne ostavlja ništa osim čiste svježine?

 

» Veliki komfor u prvoj vlastitoj kupaonici? Svakako! Ali ne po luksuznoj cijeni. «

»Osvježenje je baš moja stvar. U svakom pogledu «

Neobično dobro: TECEone!

Pranje toplom vodom postaje novi standard na području intimne higijene. Nikakvo čudo, jer ono zadovoljava ljudsku potrebu za čistoćom i svježinom. TECEone Vam sa svojom funkcijom tuša donosi pravo osvježenje nakon odlaska na WC. Jednostavno. Komforno. I po atraktivnoj cijeni.

 

Svježina uz samo jedan okret gumba Upoznajte novi osjećaj svježine!

Taj osjećaj Vam donosi jedan okret regulatora, koji se nalaze bočno na keramici te su vrlo pristupačni. I na taj način TECEone donosi više komfora: jednostavnim rukovanjem i nekompliciranom tehnikom u modernom dizajnu.

Kako Vi želite

Putem regulatora temperature na lijevoj strani možete individualno podešavati temperaturu vode do 38 °C. Putem regulatora vode na desnoj strani regulirate količinu vode ovisno o potrebi. Uslijed pritiska vode ručica tuša izlazi van i pranje može početi.

Za higijenu nije potrebna električna energija

Po čemu se TECEone razlikuje od drugih WC-a s funkcijom bidea? Po tome što radi u potpunosti bez električne energije! Funkcijom tuša upravlja se jednostavno putem pritiska vode. Pri tom topla voda za higijensko pranje dolazi izravno iz vodovoda. To znači: nema komplicirane elektronike koja se može pokvariti. Intuitivno rukovanje, a da ne morate proučavati uputstva. I nema nove tehnike za Vašeg vodoinstalatera koji može samostalno izvesti montažu i održavanje.

 

Najprirodnija stvar na svijetu

Pranje vodom jednako je ugodno koliko i učinkovito. Uz TECEone doživjet ćete jedinstveni osjećaj čistoće i svježine kad god to trebate. Jednostavno i ugodno.

 

Odgovara Vam

TECEone ne briljira samo po pitanju unutarnjih vrijednosti – već također i dobro izgleda! Zahvaljujući bezvremenskom dizajnu i lijepom obliku može se integrirati u ambijent svake kupaonice i dobro kombinirati s postojećom opremom u Vašoj kupaonici. A budući da nema nikakve elektronike, zauzima jednako malo mjesta kao i obični WC.

 

Na sve se mislilo

Suvremena higijena, suvremena oprema: Funkcija sporog spuštanja WC daske sprječava glasno zatvaranje WC daske. Komfor i za Vaše uši!

Čist posao

Zbog funkcije ispiranja bez rubova TECEone je posebno jednostavan za čišćenje. Ručica tuša se čak sama čisti: potpuno automatski prije i nakon svakog pranja. Još jedna prednost: kod čišćenja prije uporabe ispire se i ohlađena voda koja se eventualno nalazi u cijevi.

Tako udobno

Ergonomski oblikovana WC daska optimalno je prilagođena obliku tijela pa je stoga iznimno udobna. Još jedna prednost po pitanju udobnosti: zahvaljujući pametnom pričvršćenju tvornički montiranim svornjacima daska se ni malo ne klima, a za čišćenje se jednostavno skida i ponovno montira.

 

Posjetite Instalograd Showroom