fbpx

Aktiviranje ispiranja kao prava magija

Na prvi pogled to je staklena ploča, no ako joj se približimo, obrisi tipki za ispiranje počinju svijetliti. Princip funkcioniranja je jasan: za aktiviranje male ili velike količine vode za ispiranje dovoljno je lagano dotaknuti tipku vrhovima prstiju – a u blizini (oko 10 mm) čak i bez dodira.

Zahvaljujući mogućnosti programiranja sen-Touch elektronike komforna varijanta TECElux terminala može se prilagoditi individualnim potrebama i različitim zahtjevima.

Svježi zrak bez ventiliranja

Novi TECE sustav pročišćavanja zraka radi nevidljivo, tiho i bez nametljivih prekrivajućih mirisa. Sustav filtriranja zraka radi s novom vrstom keramičkog filtra s aktivnim ugljenom. Pritom se neugodni mirisi odvode od tamo gdje nastaju, a u prostor se ponovo dovodi pročišćeni zrak. Filtar jer potrebno mijenjati tek svakih pet godina.

Kako bi se izbjeglo nepotrebno trošenje električne energije, sustav se nakon kraćeg vremena naknadnog rada automatski isključuje, a snagu ventilatora moguće je namjestiti u nekoliko stupnjeva.

WC za male i velike

TECElux m-Lift pruža mogućnost namještanja visine WC keramike u bilo koje doba, čak i nakon ugradnje modula te nije potrebno skidati keramiku.

Visinu keramike moguće je kontinuirano prilagoditi putem postavnog vretena u području od 8 cm. U tom slučaju, staklena se fronta pomiče s keramikom tako da ukupni optički dojam nije narušen zbog fuga ili raspora.

Otvoren za svaku tehnologiju budućnosti

Novi TECElux terminal objedinio je estetske i funkcionalne aspekte. TECElux nevidljivo i sigurno integrira tehniku u modul predzida. Veliki revizijski otvor prekriven je plosnatom staklenom pločom koja u svako doba dopušta brzi pristup tehnici iza nje.

Kao otvoreno sučelje između funkcija WC-a i arhitekture kupaonice, WC terminal je moguće kombinirati s gotovo svakom keramikom.

Prilagođava se individualnim potrebama

Uz TECElux mogućnosti programiranja su brojne:

  • Područje prepoznavanja senzora
  • Intenzitet osvijetljenosti zaslona
  • Higijensko ispiranje
  • Sigurnosno ispiranje
  • Naknadno odvođenje neugodnih mirisa
  • Intenzitet odvodnje neugodnih mirisa
  • Funkcija čišćenja

Posjeti naš Showroom i naruči svoj TECElux WC.