fbpx

Malene kupaonice izgledaju skladno i lijepo na fotografijama i društvenim mrežama, no u stvarnost mogu predstavljati izrazito veliki problem. U nastavku ti donosimo potrebne informacije kako bi tvoja kupaonica izgledala upravo kao one s fotografija na društvenim mrežama.

Svođenje prostora na minimalan, a funkcionalan odnos između osnovnih elemenata (WC školjke, umivaonika i tuš kabine ili kade) treba biti prvi na listi prioriteta. Oni koji su imali iskustva s adaptacijom i uređenjem kupaonica malih dimenzija znaju da je pravi izazov u malom prostoru pronaći mjesto za osnovne kupaonske elemente i namještaj.

Hrvatska tvrtka Aquaestil plus d.o.o. u svom asortimanu nudi kupaonsku opremu koja će od malog prostora napraviti funkcionalnu kupaonicu bez ikakvih kompromisa u estetici i kvaliteti.

Tuš je idealna opcija ako tražiš najveću uštedu i živiš užurbanijim životom

 

Teso je plitka walk-in tuš kada prvenstveno namijenjena ugradnji u razinu poda, ali je dostupna i u verziji s oblogom. Dostupna je u više različitih dimenzija pa je idealna za gotovo sve kupaonske konfiguracije.

Kupaonske kade i tuš kade Aquaestil izrađuju se od 100 % lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje izuzetnim karakteristikama u cijeloj svojoj strukturi, ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje. Protuklizna svojstva ovog materijala, kao i činjenica kako se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama zbog visoke razine neporoznosti, doprinose zdravlju i sigurnosti.

Osim walk-in tuševa za male kupaonice preporučuju se i polukružne tuš-kabine poput Aquaestil Lonja koje štede prostor, a vrlo su funkcionalne i praktične za korištenje.

Kada je najbolji izbor za dugotrajno opuštanje

Ako više voliš duga opuštanja  u toploj vodi, naša preporuka je kutna kada Aquaestil Cetina. Idealna za manji prostor. Djeluje veće upravo zbog svog polukružnog oblika, koji stvara dodatni prostor za ormarić ili WC školjku.

Cetina je luksuzna kutna kada vrlo skladnih linija i blagih zaobljenja, a posebno je prikladna za ugradnju miješalice sa slapom. U kutu kade nalaze se kaskade, koje u kombinaciji s miješalicom i slapom, dočaravaju efekt prelijevanja vode preko stjenovitih obronaka.

Minimalistički ormarići

Kako bi sve stvari u maloj kupaonici našle svoje mjesto, idealan su izbor viseći, zidni ili pak ugradbeni ormarići koje bi trebalo montirati ispod umivaonika, a možeš ih naći unutar Aquaestil ponude. Poželjno je da ormarić bude uzak koliko i umivaonik ili širi tek centimetar ili dva. Konačni izbor je na tebi, a uvijek su dobrodošla ogledala koja će istovremeno dekorirati i vizualno povećati prostor te pojačati količinu svjetlosti i stvoriti zanimljive efekte.

 

Nadamo se kako smo ti pomogli pri uređenju ili barem dali neke potrebne smjernice i materijale za razmatranje. Ako imaš bilo kakvih nedoumica ili trebaš stručnu pomoć, obrati nam se ili posjeti naš Showroom.
Stvorimo zajedno dom iz snova.